Rusthoeve Wouw

Rusthoeve Wouw

Rusthoeve Wouw
gelegen in het buitengebied van Wouw in gemeente Roosendaal.
Op onze locatie kunt u terecht voor:

Aquadraat®
Aquadraat is zuurstofrijk water.
Door een unieke behandeltechnologie wordt zuiver drinkwater structureel veranderd waardoor het hoger zuurstofniveau in stabiele en gebonden vorm bezit.
Dit water heeft een snelle absorptie in het lichaam en kan een gunstige bijdrage leveren in gezondheid & welzijn. Aquadraat in combinatie met individuele voedingsaanpassingen kan als functioneel water op cellulair niveau werken, waarmee het als ondersteuning kan worden ingezet naast medische behandelingen.

Voedingskennis en laboratoriumonderzoeken
Onze levenskwaliteit is afhankelijk van zuurstof, water en voeding ( koolhydraten, vetten en eiwitten ). Tezamen leveren ze continue energie in alle cellen zodat we kunnen blijven functioneren. Hiervoor dient het lichaam wel te beschikken over een gezond spijsverteringsstelsel om ervoor te zorgen dat het gegeten voedsel goed wordt verteerd en geabsorbeerd. Gezien het immuunsysteem van de darm voor ca. 80% verantwoordelijk is in deze afweer capaciteit kunnen we stellen dat de opname capaciteit van zuurstofrijk water hiervan mede afhankelijk is. Wij kunnen voor u specifieke laboratoriumonderzoeken laten verrichten voor de juiste voedselbepaling, een individueel voedingsschema samenstellen en begeleiding geven tijdens het omzetten van uw voedingspatroon.

Bistro
De Bistro is gelokaliseerd op een boerderij gedateerd uit 1698 met aangrenzend tuin en overdekt terras. Onze keuken staat bekend om de traditionele gerecht bereidingen uit verse producten, waarin gezondheidsaspecten zijn verwerkt qua samenstelling en combinaties.
Gezelschappen vanaf 12 personen kunnen reserveren en genieten van onze plattelandsspecialiteiten die genoten kunnen worden in: 
Brunch – Lunch – Diner
met daarin extra aandacht voor individuele voedingsaanpassingen op gebied van
allergieën, intoleranties, coeliakie en beperkingen door ziekte.


Rusthoeve Wouw
Spellestraat 49 – 4724 SH  Wouw (Nbr.)
www.rusthoevewouw.nl   |  info@rusthoevewouw.nl 

TEL:  06 – 57 345 912

Rusthoeve Wouw
Spellestraat 49
4724 SH Wouw
Nederland
0031 – 0657345912
info@rusthoevewouw.nl
http://www.rusthoevewouw.nl

Aquadraat verkooppunten

Aquadraat verkooppunten