Ik blijf gewoon Aquadraat drinken !!

Ik blijf gewoon Aquadraat drinken !!

19-08-2017

Al bijna 15 jaar drinkt Jan de Boer Aquadraat, het water met sterk gebonden zuurstof. “Ik heb nooit meer kramp in mijn kuiten, sinds ik Aquadraat drink.”

Ik had nogal eens last van kramp in mijn kuiten, bijvoorbeeld als ik baantjes trok in het zwembad, of ook wel als ik mij 's nachts in bed eens flink uitrekte. Dat is nu helemaal over. Misschien zit 't hem in het water, misschien ook niet, maar ik blijf het gewoon gebruiken. Als ik naar het buitenland op vakantie ging, zonder Aquadraat, merkte ik dat Aquadraat gewoon goed voor me is !

Meer energie

Ik heb nu veel meer energie. Ik wandel en fiets graag en veel en heb geen last van stijve benen en dat om mijn leeftijd!! (86) Eigenlijk zouden veel meer mensen Aquadraat moeten gebruiken, maar dan wel op de goede manier. Ik ken er wel die het twee maanden drinken en dan weer stoppen, maar dan doen ze het niet goed ! Ze moeten het geregelder en langer drinken. Dan pas krijgt Aquadraat een kans. Ik voel mij er goed bij en dat hoor ik wel vaker van mensen.

2003

Sinds 2003 fiets ik elke twee weken naar Maasland en later naar De Lier om Aquadraat te halen. Ik had een advertentie gelezen in de Westlandse Courant. Ik vond het eerst wel wat duurder, maar ik wilde het toch proberen. Ik leef maar heel gewoontjes dus wat geeft het dan?

“Inmiddels fiets ik niet meer met mijn oude veilingkist achterop de fiets naar De Lier, maar heeft de verkoopster mij gezegd dat ik beter een beroep kan doen op de GRATIS thuisbezorg service van Santé Holland. Ik fiets nog wel elke twee weken naar De Lier hoor, maar dan voor een gezellig praatje en ik neem graag een 5-liter pak Appeltap, 100% puur sap met de echte smaak van vroeger, mee in mijn fietstas als ik er toch ben”, aldus Jan de Boer

Aquadraat verkooppunten

Aquadraat verkooppunten