Er is weer leven voor mij na het intensieve sporten!

Er is weer leven voor mij na het intensieve sporten!

29-08-2017

Het drinken van Aquadraat verhoogt de sportprestatie.

Het uithoudingsvermogen neemt toe en verzuring treedt later op. Ook is er een snel herstel na het leveren van een maximale inspanning. Door de extra opname van zuurstof in het bloed wordt het lichaam beter gehydrateerd en ontgift. De zuurstof versterkt de antibacteriele eigenschappen en geeft meer energie aan onze spieren (waardoor verzuring pas later optreedt) en hersenen.

Geen hoofdpijn meer na de handbaltraining of -wedstrijd

Een Westlandse handbalster drinkt nu ruim 8 jaar Aquadraat en zij wil echt niet meer zonder! “Altijd had ik hoofdpijn als ik intensief gesport had!

Iemand uit mijn familie raadde mij aan om Aquadraat te gaan drinken, maar ik stond er nogal sceptisch tegenover. Totdat ik een 10-liter verpakking Aquadraat voor mijn verjaardag kreeg en dat heeft mijn leven aanzienlijk veranderd. Een aantal kwalen uit het verleden kwamen eerst hevig terug. Zo had ik vroeger veel last van voorhoofdholte ontstekingen. Ook had ik veel last van schommelingen in mijn bloedsuiker-gehalte, ook dat lijkt door Aquadraat nu veel beter te gaan. Er is weer leven voor mij na ’t intensieve sporten!”

Aquadraat verkooppunten

Aquadraat verkooppunten