Voor uw promotie

Voor uw promotie

Aquadraat is ook verkrijgbaar in een 0,5 liter fles met uw eigen label. Dit is al mogelijk voor relatief kleine hoeveelheden en zowel met normale schroefdop als met sportdop. Informeer eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een flesje water met uw eigen label is een succesvol promotiemiddel voor o.a. beurzen en evenementen. In tegenstelling tot een folder of flyer pakken mensen zo'n flesje graag van u aan. Zeker als dit flesje water niet zomaar afgevuld is met bron- of mineraalwater maar met Aquadraat onderscheidt u zich echt. Aquadraat, het zuivere drinkwater met sterk gebonden zuurstof, dat zo’n belangrijke rol speelt bij lichamelijke en mentale productiviteit.

Wij bieden u een product met gebruikswaarde en u bepaalt zelf wat er op de flesjes komt te staan; zo kunt u bijvoorbeeld een full-color foto op het etiket laten drukken, maar ook uw logo of slogan.

Een eigen flesje water is niet alleen erg geschikt als promotiemiddel, maar ook voor bijvoorbeeld de horeca, wellnesscentrum, club of fitnesscentrum en uitstekend geschikt voor evenementen.

Onze verpakkingen bevatten geen weekmakers en zijn 100% recyclebaar.

Aquadraat verkooppunten

Aquadraat verkooppunten