Op het werk

Investeren in gezondheid: een win-win situatie

Zakelijk gebruik Aquadraat

Aquadraat is zuiver drinkwater met een absolute plus in de vorm van sterk gebonden zuurstof. De zuurstof heeft antibacteriële eigenschappen en geeft meer energie aan de spieren en de hersenen.

Bovendien stimuleert zuurstof het immuunsysteem, verbetert de mentale scherpte, verhoogt de natuurlijke afweer en helpt vermoeidheid en stress te verminderen. Kortom; u en de medewerkers op het werk blijven fit gedurende de werkdag! Investeren in gezondheidheid: een win-win situatie. Wie wil er nu geen gemotiveerde, gezonde en productieve medewerkers? Bovendien zijn werkgevers die aandacht besteden aan gezondheid aantrekkelijk op de arbeidsmarkt !

Aquadraat is verkrijgbaar in een 10-liter verpakking met handig aftapkraantje. Modern van vorm met een kwalitatieve inhoud en bijpassende service. Aquadraat voor thuis, op het werk, in de sportschool of in de horeca.

Aquadraat werd tot voor kort voornamelijk verkocht aan particulieren in o.a. gezondheidswinkels door heel Nederland. Steeds vaker ook aan bedrijven die geinteresseerd zijn in plaatsing van de 10-liter verpakking op de werkplek. Handig en hygienisch in gebruik!

Onze verpakkingen bevatten geen weekmakers en zijn 100% recyclebaar.

Aquadraat verkooppunten

Aquadraat verkooppunten