Gezond zijn en gezond blijven!

Hou met Aquadraat het immuniteitsstelsel van uw lichaam op peil

Gezond zijn en gezond blijven!

Gezond zijn is een van de belangrijkste zaken in het leven. Met een goede gezondheid kun je je makkelijker ontwikkelen en langer zelfstandig meedoen. Wie langer gezond leeft heeft ook minder maatschappelijke ondersteuning en intensieve zorg nodig. Investeren in preventie is daarom van groot maatschappelijk belang. Het drinken van Aquadraat is van groot belang voor de volksgezondheid. Als iedereen voldoende Aquadraat zou drinken, zouden de ziektekosten in Nederland omlaag gaan. Bovendien voel je je lekkerder wanneer je je interne watervoorraad op peil hebt.

Health is wealth!

‘Gezond zijn en blijven’ willen we allemaal. Jong en oud. Gedurende de achtereenvolgende levensfases krijgt deze wens een ander gezicht en andere prioriteiten. In de jonge jaren gaat het om een gezonde start, gezondheidsopvoeding, gezond opgroeien. Volwassenen, in de kracht van het leven, moeten vooral het goede voorbeeld geven en investeren in hun eigen gezondheid. Tijdens de ouderdom is het belangrijk om te koesteren wat er is. Voor mensen met chronische aandoeningen gaat het om het optimaliseren van de kwaliteit van leven. Kortom: gezondheid is voor ieder individu een essentiële waarde. Investeren in gezondheid levert rendement op, namelijk langer werken en leven in goede gezondheid. Voor een bloeiende economie is gezond leven eveneens een belangrijke bouwsteen. Of zoals de Engelsen zeggen: ‘health is wealth’. Steeds meer mensen nemen het heft in eigen handen, wanneer het gaat om hun eigen gezondheid.

Druk, druk, druk…..

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen hebben het hartstikke druk tegenwoordig. Naar school, spelen, sporten… Ook hun weerstand kan dus best een extraatje gebruiken.. Door ademhaling, voedsel en de (drukke) leefwijze van veel mensen worden onnatuurlijke stoffen voortdurend in het lichaam opgenomen. Conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen, waterverrijkte oliën, kunstmatige chemicaliën, luchtvervuiling e.d. hopen zich dag in dag uit in het lichaam in de cellen op. Het lichaam vormt zo een vruchtbare voedingsbodem voor allerlei bacteriën, virussen, parasieten en andere ziekteveroorzakende micro-organismen. Als het lichaam over onvoldoende zuurstof beschikt, is het niet in staat inwendig afval te verwijderen. De afvalresten blijven dan achter in het lichaam en leiden tot het slechter functioneren ervan. Bij voldoende zuurstoftoevoer worden de schadelijke gifstoffen en microben vernietigd. Hou daarom met Aquadraat het immuniteitsstelsel van uw lichaam op peil. Dit stelsel probeert zoveel mogelijk ziektes te voorkomen en geeft het extra weerstand.

Aquadraat verkooppunten

Aquadraat verkooppunten